Menü
Kosaram

Agatha Raisin és a hivatalnok hullája

Agatha Raisin és a hivatalnok hullája
Agatha Raisin és a hivatalnok hullája
M. C. Beaton
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 15000 Ft értékben és a szállítás ingyenes.
  • Oldalak száma: x
  • ISBN: 9786155652073
Bolti ár: 
3.699 Ft
Erawan ár: 
2.774 Ft
Nettó ár: 2.642 Ft

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.

Egy túlbuzgó egészségbiztosítási hivatalnok borzolja a kedélyeket a Cotswoldi-dombság falvaiban, mindenhol veszélyes szabálytalanságok után szimatol. Hamar kivívja magának a közutálatot, de amikor betiltja a közös karácsonyfa-állítást és az ünnepi díszkivilágítást is, az egyik faluban elszabadulnak az indulatok. A buzgómócsing tisztviselő egy szalon ablaküvegére kenődve leheli ki a lelkét, ahol odabent történetesen ott ül Agatha Raisin is. Az elszánt magándetektívnek nehéz a dolga, ezúttal ugyanis nincs olyan ember a faluban, aki ne akarta volna az undok spicli halálát. Ráadásul kisvártatva egy újabb hulla is felbukkan a színen, és a rendőrség számára kézenfekvő, hogy a tettes ugyanaz.


Agatha a szimatolás közben ismeri meg az Amerikából érkezett jóképű Tom Courtney-t, és a férfi hatására ismét tombolni kezdenek a hormonjai. Úgy érzi, itt az utolsó nagy lehetősége egy vad éjszakára, ám a sors közbeszól, amikor régi barátja, Roy, életveszélybe kerül. Agatha csak később jön rá, hogy Roy segélyhívása mekkora baklövéstől mentette meg, és ennek köszönhetően egy lépéssel közelebb került a fantomhoz, aki után addig csak a sötétben tapogatózott.
 


"Talán ez az egyik legviccesebb Agatha Raisin-kötet, én legalábbis többször hangosan nevettem. Imádom M. C. Beaton humorát." - Fejős Éva

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz