Menü
Kosaram

Agatha Raisin és a halálos nyílvessző

Agatha Raisin és a halálos nyílvessző
Agatha Raisin és a halálos nyílvessző
M. C. Beaton
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 15000 Ft értékben és a szállítás ingyenes.
  • ISBN: 9786156269669
Bolti ár: 
4.999 Ft
Erawan ár: 
3.749 Ft
Nettó ár: 3.570 Ft

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.

 

Bár Agatha Raisinnek nem szokása falunapokra járni, a jótékony cél érdekében ezúttal ellátogat a carselyi szabadtéri mulatságra. De talán nem is ő lenne a neves magánnyomozó, ha nem bukkanna a helyszín egy eldugottabb részén egy haldokló férfira, akinek mellkasából egy nyílvessző meredezik az ég felé. Mivel az adománygyűjtő rendezvényen íjászbemutatót is rendeztek, és Agathának is volt alkalma kipróbálni ezt a különleges sportot, ráadásul ő váltotta az utolsó szavakat a csakhamar áldozattá lett sérülttel, a helyszínre érkező Wilkes főfelügyelő rögtön megteszi Agathát első számú gyanúsítottnak.

Ő természetesen nem hagyja ezt annyiban, és beleveti magát a nyomozásba hű csapata segítségével. Eközben régi barátját,Roy Silvert egy veszélyes gengszter zsarolja, aki kicsúszni érzi a keze közül élete nagy üzletét. Ez a bizonyos üzlet pedig épp ahhoz a családhoz kötődik, amelynek tekintélyes fejét Agatha a bokrok között találta egy nyílvesszővel átlőve.

Az állhatatos magándetektív ezúttal is számíthat Sir Charles Fraith támogatására, s erre már csak azért is szüksége van, mert Agatha exférje és szomszédja, James váratlanul kórházba kerül.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz