Agatha Raisin és a nyársat nyelt rendőr

Agatha Raisin és a nyársat nyelt rendőr

M. C. Beaton

PUBLIKÁLVA: 2017.08.30.

ISBN: 9786155652097

ELÉRHETŐSÉG: Raktáron

Bolti ár: 3.699 Ft

Erawan ár (Bolti ár -20%): 2.959 Ft

2.871 Ft
Online fizetés esetén

Leírás

Agatha Raisinnek meggyűlik a baja egy túlbuzgó rendőrrel, aki megszállott bírságoló, és őt is megbünteti két „súlyos” vétségért. Agatha nem sokkal az eset után Winter Parvában, a hagyományőrző kis faluban látja viszont a bosszantó rendőrt, csakhogy egyenruha nélkül, mi több, egy nyárson forgatva anyaszült meztelenül a tűz fölött. A malacsütésnek indult szabadtéri mulatság igazi horrorba fordul, amikor a mindig éber detektívnő felfedezi a szörnyű gyilkosságot. Még furcsább, hogy a Raisin Nyomozóirodát a halott rendőr volt felesége keresi fel, és megbízást ad nekik, találják meg exférje gyilkosát. A nyomozással egy idő után még a rettenthetetlen Agathának is le kell állnia, mert olyan fenyegetést kap, ami a nyársra húzott tetem borzalmán is túltesz. Ám amikor Agatha volt férje, James hazatér utazgatásaiból, és mint mesteri „betörő” felajánlja segítéségét Mrs. Raisinnek, az nem tud ellenállni, és tovább folytatja a szimatolást. Mindeközben el kell simítani egy csúnya tettének következményeit is: a nyomozóirodába korábban felvett fiatal Simon Blacket egy ravasz húzással távolította el a csinos és tehetséges detektívlány, Toni közeléből, de nem számolt azzal, hogy mit lép erre a fiú.

A vidék csodás hangulata, az elképesztő fordulatok, Agatha szédületes személyisége, az írónő humoros kiszólásai mind-mind kiváló indokok, hogy a sorozat függőivé váljunk.

Fejős Éva

 

M. C. Beaton új könyve most kedvezményesen előrendelhető, megvásárolható! Az előrendelések kiszállítását a könyv nyomdai beérkezését követően tudjuk megkezdeni az előrendelések sorrendjében!


Lapozzon bele: