Menü
Kosaram

Athén, végállomás - ELŐRENDELHETŐ

Athén, végállomás - ELŐRENDELHETŐ
-6 %
Athén, végállomás - ELŐRENDELHETŐ
Fejős Éva
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 12.500Ft értékben, és a szállítási ingyenes.
  • ISBN: 9786156269201
Bolti ár: 
4.499 Ft
Akciós Erawan ár (Early bird ár): 
3.374 Ft
Eredeti Erawan ár: 
3.599 Ft
Nettó ár: 3.214 Ft

Várható megjelenés: október második fele

 

Csak a webshopban: színes virágmagos oldallal (perforált, kivehető) – Olvass könyvet, ültess virágot! 
 

Az Örökre Görögbe Athénban ér véget, és a történet újra felpörög. Egy magyar lány és egy albán fiú a görög balett-társulatban: tüzes kaland, amelyről Adél nem tudja eldönteni, hogy igaz szerelem-e, vagy a balettos albán srác valójában kém, és Adél apja után nyomoz…
Mint ahogy Ladányi Niki bolondos magánnyomozó nagyanyja is szimatol, még mindig a titokzatos főügyészhelyettes után, aki Santorinin, egy naplemente forgatásakor elkövetett egy óriási hibát, és erről immár Budapesten is tudnak. A főügyész hatalmas követőtáborral rendelkező influenszer barátnője ezúttal emeli a tétet, és mindenhová kiposztolja kettejüket, azonban előforduhat, hogy ezzel Tiszai karrierje is odalesz, és ennél súlyosabb következményei is lehetnek a vidám kis
posztoknak.
Niki elfogadja a főszerkesztői állást, amit egy női magazin kínál neki, és már az első lapszám készítésekor váratlan meglepetéssel szembesül: a főnöke nem az, akinek látszik, és a váratlanul beáradó hirdetési pénzek forrása igencsak meglepő. Kilépni nem tud egy ideig, de ha ott marad, azzal talán a házasságát is veszélybe sodorja.

 

Fejős Éva új regényében szinte senki sem az, akinek látszik, és az igazságnak nagy ára van, amit valakinek meg kell fizetnie… Görögország, nyár végi kánikula, humor és sok izgalom – illetve a legfontosabb kérdés: megőrizhetjük-e önmagunkat, ha a problémákat, bűnt látva a homokba dugjuk a fejünket?

 

A könyv összes példányát környezetbarát FSC minősített papírra nyomtatjuk. A papír olyan tervszerűen és felelősen működő erdőgazdaságokból származó fából készült, ahol ellenőrzött körülmények között termelik ki a fákat, vagyis minden kivágott fa helyett legalább egy újat ültetnek, és csak azokat a fákat vágják ki, amelyek már megérettek a kitermelésre. Mostantól a Fejős Éva-könyvek már csak FSC minősített papíron jelennek meg, mert ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet a környezetünk megóvásának fontosságára!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz