Menü
Kosaram

Bangkok, tranzit (e-könyv)

Bangkok, tranzit (e-könyv)
E-könyv
Bangkok, tranzit (e-könyv)
Fejős Éva
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 15000 Ft értékben és a szállítás ingyenes.
E-könyv
E-könyv
Ezt a termékünket elektronikus formában vásárolhatod meg
  • Oldalak száma: x
  • ISBN: 9789638982780
Bolti ár: 
2.490 Ft
Erawan ár: 
1.867 Ft
Nettó ár: 1.470 Ft

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.

Bangkok - ölelő, forró, egzotikus város, ahol a múlt és a jövő összekapcsolódik, ahol bármi megtörténhet... és meg is történik. Hét ember sorsa keresztezi egymást ebben a nagyvárosban. Hét ember, hét kereső, akiknek ez a város talán az utolsó állomás. Vagy inkább az első egy új élet felé?

A sikeres üzletember, a körülrajongott fotómodell, az örök kívülálló férfi, a családanya, aki hirtelen elveszít mindent, a kiváló orvos, aki nem tudta megadni azt, amire a szerelme vágyott, egy madám és a kiskorában örökbe fogadott fiatal lány – miért éppen ők heten? Miért érkeztek egyazon időben Bangkokba? Hihetünk-e a véletlenekben?

 

Fejős Éva első sikerkönyve ezekre a kérdésekre kereste a választ, ebben a bővített kiadásban pedig  újfajta szemszögből is láthatjuk a hét főhős történetét.

 

 

„Az eredeti kéziratban volt egy »titkos« napló, amit később, amikor az első kiadáshoz leadtam a könyvet, kivettem, mert tartottam tőle, hogy túl sok szereplője van a regénynek. Azonban az olvasóim – úgy tapasztaltam – szeretik a sok szálon futó történeteimet... Ezért most, hat évvel az első kiadás megjelenése után úgy döntöttem, hogy a Bangkok, tranzit új kiadásában benne hagyom ezeket a korábban kivett naplótöredékeket és három rövid, extra epizódot is.” – Fejős Éva

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz