Menü
Kosaram

Bébi. Bumm! Jesszus, szülni 40 fölött?

Bébi. Bumm! Jesszus, szülni 40 fölött?
-26 %
Bébi. Bumm! Jesszus, szülni 40 fölött?
Fejős Éva
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 12.500Ft értékben, és a szállítási ingyenes.
  • Oldalak száma: x
  • ISBN: 9786155652271
Bolti ár: 
3.699 Ft
Akciós Erawan ár (Könyvvásár ár): 
2.199 Ft
Eredeti Erawan ár: 
2.959 Ft
Nettó ár: 2.094 Ft

Őszinte vallomás Magyarország egyik legnépszerűbb női szerzőjétől szerelemről, kései gyerekvállalásról, elengedésről.

 

"Negyvenkilenc voltam, amikor megszületett az első és nyilvánvalóan egyetlen gyermekem, Linda.  Bár környezetem felkészített rá, hogy szinte minden ismerősnek, sőt idegennek is lesz valamilyen reakciója a hírrel kapcsolatban, talán még engem is meglepett, hogy milyen mennyiségben kaptam hideget-meleget.

Ez a könyv az én verzióm, de nemcsak a saját sztorimat mesélem el benne, hanem hiszek abban, hogy segíteni tudok másoknak is a gondolataimmal. Ha nem is tudom megoldani, hogy mindenki, aki szeretne, anyává válhasson, de bízom benne, az olvasóim céljainak eléréséhez kellő inspirációt nyújthatok." - Fejős Éva

 

 

Őszintén a kései teherbe esésről, gyermekvárásról, az első hónapokról együtt. 

Fejős Éva új könyve egy személyes, naplószerű írás élete legutóbbi igen fontos eseményéről, gyermeke születéséről. Őszinte és humoros vallomások, történetek gyerekvárásról, nevelésről, a mindennapokról. Egyfajta reflexió a sokakat foglalkoztató témára: a negyven fölötti gyerekvállalásra. 

Tabukra fittyet hányó írás, amely minden gyereket tervező vagy éppen már nevelő nőnek ajánlott olvasmány, kortól függetlenül, hogy mindenki számára egyértelmű legyen: Nem vagy egyedül, egy cipőben járunk. 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz