Menü
Kosaram

Erawan könyvkiadó

2013-ban saját könyvkiadót alapítottam, Erawan Könyvkiadó néven, ahol a saját regényeim mellett külföldi regényeket is megjelentetek magyarul a Fejős Éva könyvtára-sorozatban.

 

A név eredete: Erawan Thaiföldön szent elefánt, mellesleg gyakori keresztnév is. A könyvkiadó ötlete a bangkoki Erawan-szentélyben fogalmazódott meg bennem, ezért nem volt kérdés, hogy a kiadóm az Erawan nevet kapja. Sok olvasóm kéri, hogy a saját regényeim mellett ajánljak más olvasmányokat is, ezért döntöttem úgy, hogy a számomra különösen kedves külföldi regényeket is megjelentetem magyarul a kiadóm Fejős Éva könyvtára-sorozatában.

 

 

A Fejős Éva-könyvtára sorozatról

 

Rengeteg angol nyelvű kéziratot, könyvet olvasok, és ezek közül választom ki azt a néhányat, amit szeretnék megismertetni az olvasókkal. Általában a bátor hősök (hősnők) jelentik a kapcsot a saját könyveim és az általam megjelentetésre kiválasztott regények között. Olyan történeteket szeretnék elhozni az olvasóknak, amelyek nemcsak szórakoztatnak, hanem erőt és bátorságot is adnak, elgondolkodtatnak.