Menü
Kosaram

Go-go girl nyomoz

Go-go girl nyomoz
-10 %
Go-go girl nyomoz
Liliana Hart
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 12.500Ft értékben, és a szállítási ingyenes.
  • Oldalak száma: x
  • ISBN: 9786155469060
Bolti ár: 
2.999 Ft
Akciós Erawan ár (): 
2.024 Ft
Eredeti Erawan ár: 
2.249 Ft
Nettó ár: 1.928 Ft

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.

'Kész katasztrófa az életem.

Ülök a kocsimban, az ujjaim kifehéredtek, úgy szorítom a kormányt, és csak bámulom, ahogy mossa az eső a szélvédőt. Bőrig áztam, a szoknyám széthasadt, mindkét térdemből ömlik a vér. Horzsolások borítják a karomat és a nyakamat, az arcom pedig egészen kivörösödött a sírástól. A szabad szemmel látható sérüléseken túl más dolgok is odavesztek: oda a hitem az emberiségben, valamint a fehérneműim valahol a temető és a templom parkolója között.

Ezt majd később kifejtem. Pokoli ez a nap!

A nevem Addison Holmes, de semmi közöm Sherlockhoz és Katie-hez. Ha Istenben volna némi irgalom, utat mutatna nekem, és véget vetne ennek az egésznek. Pontosan hat napja dolgozom a McClean Nyomozóirodának. Ez volt életem leghosszabbra nyúlt hat napja, és már az is kész szerencse volna, ha megérném a következő hatot.

Most azonban szembe kell néznem egy szörnyen nyomasztó feladattal. Meg kell mondanom Kate McCleannek, a legjobb barátnőmnek és a nyomozóiroda tulajdonosának, hogy a rám bízott egyszerű felderítés helyett én ma találtam egy holttestet. Már megint.

Maradtam volna inkább sztriptíztáncosnő.'

 

 

Go-go girl sorozat, első rész

 

 

Addison Holmes élete romokban hever. Szerelme az oltár előtt úgy dönt, mégsem mondja ki a boldogító igent, a balul sikerült esküvő számlái pedig kifizetetlenül hevernek állandóan beázó lakásában. Mit tesz egy elhivatott tanárnő, ha komoly pénzzavarba kerül? Talán különórákat vállal? Esetleg kölcsönkér a szüleitől? Egy józan gondolkodású lány bizonyára ezt tenné, Addison azonban nagyobb haszonnal kecsegtető, de annál is több kockázattal járó mellékállást vállal, és elszegődik sztriptíztáncosnőnek. A lány, aki mágnesként vonzza a bajt, rövid úton egy gyilkossági ügybe keveredik, így jobb híján felcsap magándetektívnek. Még szerencse, hogy segítséget kap egy hihetetlenül szexi, de elviselhetetlenül szemtelen rendőrnyomozótól, akinek élete titkokat rejt…

 

Kaland, szerelem, romantika, humor és mindenekfelett egy őrülten szerethető főszereplő teszi felejthetetlenné a Go-go girl sorozatot

 

 

A szerző, Liliana Hart önéletrajza itt olvasható.

 

 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz