Egyszer az életben (exkluzív kiadás) + Születésnap + heti Kanapétörténetek elektronikus letöltés

Egyszer az életben (exkluzív kiadás) + Születésnap + heti Kanapétörténetek elektronikus letöltés

Fejős Éva - Szénási Krisztina

PUBLIKÁLVA: 2020.05.07.

ISBN:

ELÉRHETŐSÉG: Raktáron

Bolti ár: 28.988 Ft

Erawan ár (Bolti ár -66%): 9.999 Ft

9.699 Ft
Online fizetés esetén

Leírás

!!! Ha már megvetted az első részt, a Dominót, akkor MÉG MIELŐTT MEGVÁSÁROLNÁD A CSOMAGOT, kérünk, írj nekünk e-mailt (vevoszolgalat@erawan.hu), mert ebben az esetben kapsz egy 1454 Ft értékű kuponkódot, amit beválthatsz, így nem jársz rosszul, és a második résztől hetente megkapod e-bookban Éva új, aktuális kisregényét a Kanapétörténetek közül. !!!

 

Ez a csomagajánlat június 30-ig érvényes!

 

Vásárold meg előre Fejős Éva új Kanapétörténetek a kanapén alcímű, Egyszer az életben munkacímű sorozatát nyomtatott könyvben, és vedd meg mellé új szerzőnk, Szénási Krisztina: Születésnap című regényét, és megkapod hozzá minden héten - a Dominó cíművel kezdődően -, ahogy megjelenik, a heti Kanapétörténetet e-könyvben a webshopunkból! Egyedi letöltési kódot fogsz hozzá kapni, amint rendelésedet feldolgoztuk.

Miért lesz különleges a Kanapétörténetek nyomtatásban? Az e-könyvekhez tartozó összes különleges borító szerepelni fog a kötetben, vagyis színes kisregényborítókat találsz majd magában az exkluzív kivitelű kötetben.

(A két könyv bolti ára összesen 8998 forint (Kanapétörténetek: 4999 forint, Születésnap 3999 forint.)

Így tehát már a megírást követően megkapod az egyes történeteket e-könyvben, és olvasódon mindig Veled lehetnek a történetek, viszont gyönyörű kivitelben, a szokásos, szép papírra nyomtatva nemcsak papíron olvashatod újra, hanem könyvespolcod egyik éke is lesz a kötet.

A csomag teljes, bolti értéke az e-könyveket beleszámítva 28.988 forint.

A csomag csak bankkártyás fizetéssel rendelhető meg (hiszen az első e-könyvet már akár ma vagy holnap le tudod tölteni), a nyomtatott könyveket pedig egyszerre, a Kanapétörténetek 10. részének megjelenése után, a nyomtatott könyv megjelenésekor az elsők között kapod meg, vagyis várhatóan 2020 július végén. A két nyomtatott könyv együtt érkezik hozzád az új könyvjelzővel együtt, a szállítási díjat természetesen átvállalja a kiadónk.

 

RÉSZLETES SEGÍTSÉG:

Ha megvásárolod a csomagot, küldeni fogunk egy kuponkódot. Amikor megjelenik Éva új, aktuális kisregénye a Kanapétörténetek a karanténból sorozatból, ezzel a kóddal (tehát 10 héten keresztül, mert tíz történetből áll majd össze a kötet) fizetés nélkül meg tudod vásárolni az e-könyvet a saját olvasódba a https://erawan.hu webshopunkból. Fontos, hogy a kupon egyedi és egyszeri megvásárlást engedélyez mindegyik rész esetében!

Az utolsó kisregény megjelenésekor a kötet már nyomdába kerül, amint megérkezik hozzánk a raktárba, Éva azonnal névre szóló dedikálást ír majd bele. (Kérünk, a megrendeléskor a megjegyzésben jelezd, hogy milyen névre kéred a dedikálást!) Belerakjuk a csomagba (és csak ekkor, annak ellenére, hogy a másik választott könyved korábban megjelenik) a másik nyomtatott könyvet és a könyvjelzőt is, amit aztán a GLS fog számodra házhoz szállítani.