Menü
Kosaram

Légy/ott

Légy/ott
-31 %
Légy/ott
Szlavicsek Judit
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 12.500Ft értékben, és a szállítási ingyenes.
  • ISBN: 9786155652974
Bolti ár: 
3.999 Ft
Akciós Erawan ár (Olvasnivalók nyárra): 
2.199 Ft
Eredeti Erawan ár: 
3.199 Ft
Nettó ár: 2.095 Ft

Balatoni krimik 1.

 

Egy feldúlt, fiatal lány indul haza éjjel egyedül egy szórakozóhelyről a kihalt Balaton-parti fasorban. Mikor meglátja a közeledő fényszórókat, először nagyon megörül. De aztán...

 

Kardos Júlia, az évek óta magányosan élő negyvenes nyomozó képtelen szabadulni múltjától, hiába menekül előle a Balatonhoz, a feldolgozatlan traumák oda is utánajönnek.

Pedig muszáj lesz összeszednie magát. Mert a fagyos februári tó egy fiatal lány holttestét dobja ki magából. És ez még csak a kezdet.

 

A szálak egy jómódú családhoz vezetnek, ahol a jólét és a tökéletes család látszata mögött sötét titkok rejtőznek. Egy apa, egy anya, egy fiú. Egy család. De mi tartja egyben? És mi szakítja szét?

És mi van, ha a család csak egy szó?

 

Egy több száz lájkot és szívecskét begyűjtő poszt, egy cirádás ezüstkeretbe szuszakolt, mosolyba merevedett pillanat az elektromos kandalló feletti polcon.

És mi van, ha már nincs is?

És mi van, ha soha nem is volt?

 

A történet West coast címmel korábban folytatásokban jelent meg online, és hamarosan ezrek olvasták a péntek esténként megjelenő részeket. A Légy/ott ennek a nagy sikerű sorozatnak a kibővített változata.

A szerzőnek ez az első nyomtatásban megjelenő krimije. 2020 nyarán Paranoia című novellájával – több mint száz pályamű közül – az első helyezést nyerte el a PRAE Kiadó „Krimi ma” elnevezésű pályázatán.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz