Liliana Hart

Liliana Hart

Liliana Hart öt évig volt zenetanár egy iskolában. Ő formálta Amerika ifjúságát,lebuktatta a kölyöket akik füvet szívtak a mosdóban es rendszeresen véget vetett a színfalak mögött zajló tiltott romancoknak (Az Addison Holmes sorozat, amely egy kisvárosi tanárról szól, aki mindig bajba keveredik egy kicsit önéletrajzi, de sosem fogja bevallani, hogy mely részei).

Amikor egy kis szabadideje volt, romantikus regényeket olvasott, majd amikor kifogyott az olvasnivalóból, elhatározta, hogy megírja a saját regényét. Az eredmény 150 000 szó tiszta thriller —egy káprázatos kaland— ahol a hősnő egy 30 éves szűz bérgyilkos (igen, jól olvastad!). El nem tudta képzelni, hogy a kiadók miért nem kopogtatnak az ajtaján, hogy kiadhassák, azonban kitartó volt és elkezdte írni második könyvét. Végül rájött a dolgok nyitjára és megtanulta, hogy a szüzesség elvesztése nem is annyira romantikus dolog.Minden könyvében van jóleső, izgatott várakozás, sok nevetés és némi fülledt szex.

Az első könyvét ért csalódás után még tizenkilencet írt és több díjat is bezsebelt, többek között a The Daphne Du Maurier, a The Suzannah, a The Linda Howard Award of Excellence, a The Maggie díjait. Többek között a Romance Writers of America és a Mystery Writers of America egyesületek tagja.

Liliana imád főzni, olvasás- és internetfüggő, kickboxozik és imádja a Dr. Csont sorozatot. Texasban él egy nagy, zegzugos házban a férjével, négy gyermekével és néhány macskával, csak, hogy sose legyen egyedül. Imád emaileket kapni az olvasóktól!

Kalandra fel!