Menü
Kosaram

Agatha Raisin és a sarlatán lélekbúvár

Agatha Raisin és a sarlatán lélekbúvár
-10 %
Agatha Raisin és a sarlatán lélekbúvár
M. C. Beaton
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 12.500Ft értékben, és a szállítási ingyenes.
  • ISBN: 9786155652172
Bolti ár: 
3.999 Ft
Akciós Erawan ár (): 
2.699 Ft
Eredeti Erawan ár: 
2.999 Ft
Nettó ár: 2.571 Ft

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.

Agatha Raisint nem hagyja nyugodni egy nemrég lezárult gyilkossági ügy korábbi gyanúsítottja, az igézően szép és ártatlan külsejű Gwen Simple. A jó megérzéseiről híres detektívnek valami azt súgja, hiába úszta meg Gwen a fia által elkövetett rémtetteket büntetlenül, a nőnek valami titkolnivalója van. Agatha megérzését csak erősíti, amikor megtudja, hogy Gwen is jár a faluba nemrég beköltözött pszichológusnőhöz – legalábbis az illető annak mondja magát.

Agatha már korábban felkereste a rámenős terapeutát volt férje iránti féltékenységtől hajtva, ám amikor fülébe jut, hogy Jill Davent a múltjában kutat és sértő pletykákat terjeszt róla, elhatározza, hogy számon kéri a terapeután tettei mozgatórugóját. Mielőtt azonban felülkerekedhetne az ármánykodó nőszemélyen, valaki előbb lecsap rá, és Jillt holtan találják a házában.

A halála kisebb lavinát indít el a cotswoldsi tájon, és a gyilkosságok sorozata még Oxfordba is elér. Úgy tűnik, amerre Agatha jár, hullák teremnek a nyomában. A legrosszabb, hogy Wilkes főfelügyelő, akinek már régóta elege van a minden lében kanál magándetektívből, Agathát gyanúsítja a bűntényekkel.

 

 

"A lélekbúvárok megosztó emberek, Agatha Raisin is így gondolja. Én a magam részéről több bizalmat szavazok nekik, de még nem is csöppentem ilyen helyzetbe, mint kedvenc nyomozónőnk. Nagyon szeretem ezt a részét is a sorozatnak, szeretettel ajánlom."

Fejős Éva

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz