Menü
Kosaram

Menekülés, New York, szerelem - ELŐRENDELHETŐ

Menekülés, New York, szerelem - ELŐRENDELHETŐ
-12 %
Menekülés, New York, szerelem - ELŐRENDELHETŐ
Czank Nelli
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 12.500Ft értékben, és a szállítási ingyenes.
  • ISBN: 9786156269263
Bolti ár: 
3.999 Ft
Akciós Erawan ár (Early bird ár): 
2.799 Ft
Eredeti Erawan ár: 
3.199 Ft
Nettó ár: 2.666 Ft

Várható megjelenés: október második fele

 

Mi az esélye annak, hogy találkozzon egy szép jövő előtt álló festő lány és egy korszakalkotó találmányon dolgozó fizikus férfi? Nem sok. Kivéve, ha a sors másként rendezi…
Lori Belleaux a tanulmányai mellett nagybátyja hosztesz-vállalkozásába is besegít: társasági rendezvényekre kíséri el a megbízóit. Nem álmai munkája, de a drága festékeket valamiből finanszíroznia kell. Alexander Warmeston ideje nagy részét a laborjában tölti a kísérleteivel. A cég, ahol dolgozik, nagy bejelentésre készül, ám a munkájuk befejezéséhez szükség van még újabb támogatókra. A csapat a megnyerő külseje miatt Alexet küldi el a New York-i Plaza Hotelben, kifejezetten fizikusoknak rendezett vacsorára, ahová Lori kíséri el… Itt azonban egy váratlan esemény miatt a két ismeretlen kénytelen lesz összefogni, nem is sejtve, hogy ezzel egy hatalmas játszma részeseivé válnak.

 

Nyomozás, menekülés, szerelem és egy szenzációs találmány, ami ráférne már a világra – erről szól Czank Nelli regénye, aki légiutas-kísérőből előbb egy egészségmagazin szerkesztőségében találta magát, majd regényíróként debütált.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz