Menü
Kosaram

Agatha Raisin és a végzetes kezdet (e-novella)

Agatha Raisin és a végzetes kezdet (e-novella)
E-könyv
Agatha Raisin és a végzetes kezdet (e-novella)
M. C. Beaton
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 15000 Ft értékben és a szállítás ingyenes.
E-könyv
E-könyv
Ezt a termékünket elektronikus formában vásárolhatod meg
  • Oldalak száma: x
  • ISBN: 9786155469640
Bolti ár: 
1.990 Ft
Erawan ár: 
1.492 Ft
Nettó ár: 1.175 Ft

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.

Ki hinné, hogy a tűzrőlpattant, határozott, nagyszájú Agatha Raisin, az újságírók és a rendőrök réme valaha egy érzékeny kislány volt? A birminghami nyomornegyedben felnőtt fiatal Agatha mindent megtesz, hogy begyógyuljanak hányatott múltja sebei, és becsvágytól hajtva titkárnőként igyekszik megállni a helyét egy PR-ügynökségnél.

Csakhogy a munka messze alulmúlja képességeit. A megalázó helyzetnek egy váratlan fordulat vet véget: Agathát a főnöke egy nap futárként küldi el Sir Bryce Tellerhez, a nagy hírű és dúsgazdag bankárhoz. A férfit gyilkossággal vádolják, ám a házába megérkezve működésbe lép Agatha később oly híressé lett intuíciója, és azonnal biztos benne, hogy Sir Bryce nem lehet gyilkos. Kutakodni kezd hát, és megdöbbentő felfedezésekre jut.

 

 

"A novella a saját PR-irodához elvezető első lépések kalandos történetét beszéli el: hogyan lett a visszahúzódó, pénztelen, bizonytalan lányból a Félelmetes Agatha Raisin. A derűs, fordulatos történet a sorozat régi rajongóinak is igazi csemegét ígér."

Fejős Éva

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz