Menü
Kosaram

Olvass most RSS Feed

23 máj. HOGYAN ÉREK EL ONLINE 7 MILLIÓ EMBERT?
Dev001 0 25
Sehogy.  De elérek több tízezret, különböző módon, és ez már nemegyszer a túléléshez segített hozzá.   Hogyan kezdődött? Minden akkor, amikor újságíróként, egy nagy példányszámú hetilap vezető újságírójaként szinte folyamatosan leveleztem az olvasókkal is, mert úgy éreztem, minden visszajelzés f..
15 máj. Melyik Fejős Éva-regényhős vagy?
Dev001 16 355
Melyik Fejős Éva-regényhős vagy? Játékos teszt, amit nem kell komolyan venned :)   1. Képzeld el, hogy a pároddal készültök az újévköszöntésre, és egy szilveszteri utcai partin megpillantod álmaid férfiját, azt az embert, ahogyan mindig is megálmodtad magadban a nagy Ő-t. Ő rád mosolyog, és valah..
10 máj. Válás, kabrióval
Dev001 0 319
– Megváltoztak a körülmények. Fejlődtünk, satöbbi – mondja zavartan. Figyelem őt, a röhejes, most állítólag “menő”, bokáig érő szűk öltönynadrágban, látom, ahogy a márkás ing feszül rajta a zakó alatt, és idegesen pörgeti a kezében a foncsorozott napszemüveget. És belelátok a gondolataiba, szerintem..
06 máj. Hogyan lehetsz sikerszerző?
Dev001 0 26
Titkaim, tapasztalataim, tanácsaim leendő bestselleríróknak   Tizenéves korom óta írok, sok-sok regénykéziratomat önként dobtam a kukába, mígnem 2008-ban megjelent az első „igazi”, a Bangkok, tranzit, és az azóta kiadott negyvenkét könyvem összeladása már túllépte az egymillió példányt, ami szerin..
06 máj. Meghalni érted – előkészületben!
Dev001 0 106
Honnan az ötlet, hogy az első nagy sikerkönyvem (Bangkok, tranzit) és a saját bangkoki riportkönyvem (Szeretlek, Bangkok) után sok évvel egy új regényem ismét Thaiföldön játszódjon? A Covid után évekig nem, vagy csak nagyon nehezen lehetett Thaiföldre utazni, és nekem, aki több telet is ott töltötte..
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)