Menü
Kosaram

Hogyan lettem olasz mamma? - Bővített kiadás

Hogyan lettem olasz mamma? - Bővített kiadás
Hogyan lettem olasz mamma? - Bővített kiadás
Gyovai Helén
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 15000 Ft értékben és a szállítás ingyenes.
  • Oldalak száma: x
  • ISBN: 9786156269515
Bolti ár: 
4.499 Ft
Erawan ár: 
2.249 Ft
Nettó ár: 2.142 Ft

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.

„Olaszország megtanított arra, hogy hogyan érdemes élni, hogyan érdemes boldognak lenni”


Aki járt már Itáliában, vagy még nem járt, csak a filmélményeire támaszkodik, az bizonyára hasonlóan gondolkodik, mint e könyv szerzője, Gyovai Helén: az itáliai dolce vita napi rutinját világszerte receptre kellene felírni. De vajon pontosan milyen ez az itáliai édes élet? Tényleg egy eszpresszóval, proseccóval, fagylalttal folyó Kánaán, ahol mindennek az origója a la famiglia? Egyrészt igen, de természetesen azért ennél sokkal több...

Bár Helén már gyerekként is rajongott Olaszországért, nem gondolta volna, hogy egyszer majd visszatérő vendégből olaszországi lakossá válik. Sőt, olasz feleséggé és olasz mammává! De hogyan kerül Budapestről egy észak-olasz városkába? Hogyan látja egy szegedi születésű magyar lány a taljánokat, az életüket, a mindennapjaikat – és miképp tud ő is „olasszá lenni” feleségként és anyaként egyaránt, miközben a szíve piros-fehér-zöld marad (igen, ebben a sorrendben)?
Itália gyors és lassú, édes és keserű, különleges és hétköznapi egyszerre. Szerzőnk a könyvében ezt a színes-szagos kettősséget festi le rendkívül szórakoztató és szemléletes módon, már-már képeslapszerűen, miközben megismerjük az olasz mammaságig vezető, érzelmekkel és tapasztalatokkal teli útját.

 

Gyovai Helén sikerregényének bővített, új kiadása.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz