Szállítási és fizetési feltételek

 

Termékeink csomagolását és szállításának logisztikáját az Erawan Kft. végzi.

A megrendelések feldolgozását várhatóan azok beérkezését követően 1-3 munkanapon belül megkezdjük.

 

Az átvétel, szállítás módjai a következők lehetnek:

 

- Ha futárszolgálatos házhoz szállítással vagy csomagpontra szeretné megkapni rendelését, akkor küldeményét a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.  fogja kiszállítani, a csomag futárnak való átadását követő 1-2 munkanap 8-17 óra között. Az átadásról az Erawan Kft. e-mailben értesíti a vevőt. A GLS részéről küldött előzetes várható szállítás csak az ő rendszerükben történő adatfelvitelt követő automatikus üzenet.

 

KÜLFÖLDRE TÖRTÉNŐ RENDELÉSNEK EGYEDI SZÁLLÍTÁSI DÍJA VAN, AMIRŐL A VEVŐSZOLGÁLAT TUD TÁJÉKOZTATÁST ADNI!

 

A futárszolgálattal rendelt csomagok házhoz vagy csomagpontba szállítási díja belföldön:

5000 Ft-ig: 899 Ft,

5001-10 000 Ft között : 699 Ft,

10 000 Ft felett ingyenes

 

- Ingyenes, személyes átvétel a Murok Caféban. Cím: II. ker. Török utca 2. Itt csak átvételi pont van, a megrendelést minden esetben előre, bankkártyával ki kell fizetni!

Fontos, hogy csak akkor van mód az átvételre, miután a regisztrált e-mail címre kiküldtük a boltba érkezésről informáló státuszt! A csomag átvételi helyre való érkezése várhatóan 2-4 munkanapon belül történik.

 

Nyitva tartás: H-P 9-23.59, Szo 10-23.59, Vas 10-22

 

Fizetési mód:

     

A következő módokat választhatja a fizetéshez:

 

  1. Bankkártyás fizetés

A megvásárolt könyvek, termékek fizethetők előre bankkártyával a CIB Bank zárt, titkosítással ellátott rendszerén keresztül. Az Erawan Kft. a CIB Bankkal fennálló szerződése alapján kijelenti, hogy a bankkártyás fizetésre vonatkozóan vállalja a tranzakciók titkos és biztonságos lebonyolítását. E szerződés alapján a vevő bankkártya- és bankszámlaadataihoz a rendszer működéséből következően sem a Kiadó, sem más, harmadik személy nem fér hozzá.

Azoknak a vásárlóinknak, akik bankkártyával fizetnek, további 3% kedvezményt adunk a megrendelt könyvek Erawan árából!

 

  1. Készpénzes fizetés

A megvásárolt termékek kifizethetők a személyes átvételnél a futárnak.

 

Számlázás:

A rendszerünk minden esetben számlát állít ki a megrendeléséről, amely bankkártyás fizetés esetén a megrendelés és fizetés után azonnal, utánvét esetén pedig a rendelés megerősítést követően e-mailen, e-számlaként megérkezik az Ön regisztrált e-mail fiókjába. Amennyiben a számlát nem a regisztrált felhasználó nevére, hanem másik névre (pl. cégnévre) kéri, kérjük a Számlázási és szállítási adatok menüpontban adja hozzá a számlázási címet. Kérjük, rendelése során járjon el kellő gondossággal, mivel utólag számlát más névre és címre kiállítani már nincsen lehetőségünk.

 

 

A szállításhoz és fizetéshez kapcsolódó dokumentumok itt tekinthetők meg:

Az Adatvédelmi nyilatkozatot itt találja

Az Általános szerződési feltételeket itt találja

A bankkártyás (online) fizetésről szóló részletes tájékoztatást itt és itt találja