Menü
Kosaram

Tomor Anita - ÚJRA VELED ÁLMODOM

Tomor Anita - ÚJRA VELED ÁLMODOM
Tomor Anita - ÚJRA VELED ÁLMODOM
Tomor Anita
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 15000 Ft értékben és a szállítás ingyenes.
  • ISBN: 9786155749247
Bolti ár: 
5.990 Ft
Erawan ár: 
4.912 Ft
Nettó ár: 4.678 Ft

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.

Vajon tényleg létezhet egy titokzatos birodalom Kambodzsában, ahová egy titkos átjáró vezet át Angkor-Watból? Liv régészgyakornokként Kambodzsa rejtett őserdejében barangolva rátalált erre az elzárt világra, Indorára, és azóta az élete a feje tetejére állt.

 

Az álmai lassan megőrjítik, mert amiről egyik pillanatban még azt hiszi, a valóság, arról a másikban kiderül, hogy csupán egy álom volt. Egy nap arra eszmél, hogy a legfőbb ellensége, Vazul felesége lett. Ahelyett, hogy Davidhez ment volna hozzá, a férfihoz, akit szeret. Davidnek azonban nyoma veszik, és ő kénytelen az idejét Vazullal tölteni.

 

Előfordulhat, hogy egy idő után vonzódni kezdesz az ellenségedhez, holott gyűlölnöd kellene mindazért, amit tett? Mi van, ha megismered őt és rájössz, nem is az az igazi ellenség, akiről korábban gondoltad, és mi van, ha lassan már abban sem vagy biztos, hogy kibe vagy szerelmes?

 

Vajon ebben az álomszerű, veszélyekkel és cselszövésekkel teli világban ki nyeri a végső csatát? És ki nyeri el Liv szívét? Vazul vagy David?

 

Tomor Anita hatalmas sikerű ,,ÁLMODOM" sorozata folytatódik. Megérkezett az Álmodtam már rólad, a Még mindig rólad álmodom és a Most már együtt álmodunk várva várt legújabb része, amelyben ismét visszatérhetünk Kambodzsa rejtelmes birodalmába, Indorába, hogy együtt izguljuk végig Liv és David elképesztően fordulatos, szerelmi történetét.

 

Ezt a részt sem fogod tudni letenni! Ez egészen biztos.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz