Szállítási és fizetési feltételek

 

A szállítás módjai       

Termékeink csomagolását és szállításának logisztikáját a ..... végzi.

 

Az átvétel, szállítás módjai a következők lehetnek:

 

  1. EXKLUZÍV!

Személyes átvétel a 1st Dent rendelőben, ingyenesen, külön szállítási/átvételi díj nélkül

Személyes átvétel szállítási és/vagy átvételi díj nélkül lehetséges: Budapesten, 1st Dent fogorvosi rendelő recepcióján (cím: 1067 Budapest, Teréz krt. 7. nyitva: h-p: 9:00-18:30).

A 1ST DENT RENDELŐBEN TÖRTÉNŐ ÁTVÉTEL CSAK BANKKÁRTYÁVAL TÖRTÉNŐ ELŐZETES FIZETÉS ESETÉN VEHETŐ IGÉNYBE. HA UTÁNVÉTTEL SZERETNE FIZETNI A MEGRENDELT CSOMAGJÁÉRT, AKKOR KÉRJÜK, VÁLASSZON MÁSIK ÁTVÉTELI/SZÁLLÍTÁSI MÓDOT.

 

A 1ST DENT RENDELŐ A MEGRENDELT KÖNYVEKET A MEGÉRKEZÉSTŐL SZÁMÍTOTT 3 HÉTIG TARTJA.

 

2. Személyes átvétel több mint 2700 helyen!

Személyes átvételre és fizetésre lehetőség van még az ország 2700 PostaPontján, MOL PostaPontján vagy Csomagautomátájánál! Ha valamelyik PostaPonton vagy Csomagautomatánál kívánja átvenni az árut a szállítási díj 3000 Ft-os vásárlásig 599 Ft, 3001 Ft-5000 Ft-ig 499 Ft, 5001 Ft-8000 Ft-ig 399ft, 8000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. A választható PostaPontok és Csomagautomaták listája ITT található. Az áru és a szállítás értéke fizethető előre bankkártyával vagy az átvételi helyen készpénzzel, átvételi helytől függően. Várható szállítási idő: az egész ország területén maximum 5 munkanap

 

A POSTAPONTOK ÉS A MOL POSTAPONTOK A RENDELT KÖNYVEKET A MEGÉRKEZÉSTŐL SZÁMÍTOTT 10 NAPIG TARTJÁK.

A CSOMAGAUTOMATÁBÓL A RENDELT KÖNYVEK AZ ÉRTESÍTÉST KÖVETŐ 2 MUNKANAPON BELÜL VEHETŐEK ÁT.

 

3. Magyar Posta Zrt. Futárszolgálata – csak belföldre

Azoknak a könyveknek, termékeknek, amelyek készleten vannak, várható szállítási határideje futárszolgálattal maximum 5 munkanap. Ezt akkor tudjuk tartani, ha a megrendelést legkésőbb délután kettő óráig leadja a vásárló.  

Jelenleg futárszolgálattal történő kiszállítás Magyarország területére kérhető. Ha futárszolgálatos házhoz szállítással szeretné megkapni rendelését, akkor csomagját a Magyar Posta Zrt. csomagszállító cége fogja kiszállítani, általában a vásárlást követő második munkanap 8-17 óra között. A már feladott csomag útját a következő linken követheti: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

 

A futárszolgálattal rendelt csomagok házhoz szállítási díja:

5000 Ft-ig: 899 Ft,

5001-10 000 Ft között : 699 Ft,

10 000 Ft felett ingyenes

 

           

Fizetési mód

           

A következő módokat választhatja a fizetéshez:

 

  1. Bankkártyás fizetés

A megvásárolt könyvek, termékek fizethetők előre bankkártyával a CIB Bank zárt, titkosítással ellátott rendszerén keresztül. Az Erawan Kft. a CIB Bankkal fennálló szerződése alapján kijelenti, hogy a bankkártyás fizetésre vonatkozóan vállalja a tranzakciók titkos és biztonságos lebonyolítását. E szerződés alapján a vevő bankkártya- és bankszámlaadataihoz a rendszer működéséből következően sem a Kiadó, sem más, harmadik személy nem fér hozzá.

(Ha átvételi módként a 1st Dent rendelőt választja, akkor csak bankkártyával tud előre fizetni, mivel itt utánvétes átvételre nincs lehetőség.)

Azoknak a vásárlóinknak, akik bankkártyával fizetnek, további 3% kedvezményt adunk a megrendelt könyvek Erawan árából!

 

  1. Készpénzes fizetés

A megvásárolt termékek kifizethetők a személyes átvételnél az átvételi pontokon vagy házhoz szállítás esetén a futárnak.

 

Számlázás

A rendszerünk minden esetben számlát állít ki a megrendeléséről, amely bankkártyás fizetés esetén a megrendelés és fizetés után azonnal, e-mailen, e-számlaként megérkezik az Ön e-mail fiókjába, utánvétes átvétel esetén pedig a csomagon belül kerül elhelyezésre. Amennyiben a számlát nem a regisztrált felhasználó nevére, hanem másik névre (pl. cégnévre) kéri, kérjük a Számlázási és szállítási adatok menüpontban adja hozzá a számlázási címet. Kérjük, rendelése során járjon el kellő gondossággal, mivel utólag számlát más névre és címre kiállítani már nincsen lehetőségünk.

 

 

A szállításhoz és fizetéshez kapcsolódó dokumentumok itt tekinthetők meg:

Az Adatvédelmi nyilatkozatot itt találja

Az Általános szerződési feltételeket itt találja

A bankkártyás (online) fizetésről szóló részletes tájékoztatást itt és itt találja

 

 

Hírlevél feliratkozás

Erawan Kft. © 2017 - Minden jog fenntartva.powered by MTT Media