Szállítási és fizetési feltételek

 

A szállítás módjai       

Termékeink csomagolását és szállításának logisztikáját a ..... végzi.

 

Az átvétel, szállítás módjai a következők lehetnek:

 

1. Személyes átvétel több mint 2700 helyen!

Személyes átvételre és fizetésre lehetőség van még az ország 2700 PostaPontján, MOL PostaPontján vagy Csomagautomátájánál! Ha valamelyik PostaPonton vagy Csomagautomatánál kívánja átvenni az árut a szállítási díj 3000 Ft-os vásárlásig 599 Ft, 3001 Ft-5000 Ft-ig 499 Ft, 5001 Ft-8000 Ft-ig 399ft, 8000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. A választható PostaPontok és Csomagautomaták listája ITT található. Az áru és a szállítás értéke fizethető előre bankkártyával vagy az átvételi helyen készpénzzel, átvételi helytől függően. Várható szállítási idő: az egész ország területén maximum 5 munkanap

 

A POSTAPONTOK ÉS A MOL POSTAPONTOK A RENDELT KÖNYVEKET A MEGÉRKEZÉSTŐL SZÁMÍTOTT 10 NAPIG TARTJÁK.

A CSOMAGAUTOMATÁBÓL A RENDELT KÖNYVEK AZ ÉRTESÍTÉST KÖVETŐ 2 MUNKANAPON BELÜL VEHETŐEK ÁT.

 

2. Magyar Posta Zrt. Futárszolgálata – csak belföldre

Azoknak a könyveknek, termékeknek, amelyek készleten vannak, várható szállítási határideje futárszolgálattal maximum 5 munkanap. Ezt akkor tudjuk tartani, ha a megrendelést legkésőbb délután kettő óráig leadja a vásárló.  

Jelenleg futárszolgálattal történő kiszállítás Magyarország területére kérhető. Ha futárszolgálatos házhoz szállítással szeretné megkapni rendelését, akkor csomagját a Magyar Posta Zrt. csomagszállító cége fogja kiszállítani, általában a vásárlást követő második munkanap 8-17 óra között. A már feladott csomag útját a következő linken követheti: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

 

A futárszolgálattal rendelt csomagok házhoz szállítási díja:

5000 Ft-ig: 899 Ft,

5001-10 000 Ft között : 699 Ft,

10 000 Ft felett ingyenes

 

           

Fizetési mód

           

A következő módokat választhatja a fizetéshez:

 

  1. Bankkártyás fizetés

A megvásárolt könyvek, termékek fizethetők előre bankkártyával a CIB Bank zárt, titkosítással ellátott rendszerén keresztül. Az Erawan Kft. a CIB Bankkal fennálló szerződése alapján kijelenti, hogy a bankkártyás fizetésre vonatkozóan vállalja a tranzakciók titkos és biztonságos lebonyolítását. E szerződés alapján a vevő bankkártya- és bankszámlaadataihoz a rendszer működéséből következően sem a Kiadó, sem más, harmadik személy nem fér hozzá.

Azoknak a vásárlóinknak, akik bankkártyával fizetnek, további 3% kedvezményt adunk a megrendelt könyvek Erawan árából!

 

  1. Készpénzes fizetés

A megvásárolt termékek kifizethetők a személyes átvételnél az átvételi pontokon vagy házhoz szállítás esetén a futárnak. Utánvételi lehetőség: 1800 forint felett.

 

Számlázás

A rendszerünk minden esetben számlát állít ki a megrendeléséről, amely bankkártyás fizetés esetén a megrendelés és fizetés után azonnal, e-mailen, e-számlaként megérkezik az Ön e-mail fiókjába, utánvétes átvétel esetén pedig a csomagon belül kerül elhelyezésre. Amennyiben a számlát nem a regisztrált felhasználó nevére, hanem másik névre (pl. cégnévre) kéri, kérjük a Számlázási és szállítási adatok menüpontban adja hozzá a számlázási címet. Kérjük, rendelése során járjon el kellő gondossággal, mivel utólag számlát más névre és címre kiállítani már nincsen lehetőségünk.

 

 

A szállításhoz és fizetéshez kapcsolódó dokumentumok itt tekinthetők meg:

Az Adatvédelmi nyilatkozatot itt találja

Az Általános szerződési feltételeket itt találja

A bankkártyás (online) fizetésről szóló részletes tájékoztatást itt és itt találja

 

 

Hírlevél feliratkozás

Erawan Kft. © 2018 - Minden jog fenntartva.powered by MTT Media