Menü
Kosaram

Viharfelhő - Maxine Revere sorozat 2.

Viharfelhő - Maxine Revere sorozat 2.
Viharfelhő - Maxine Revere sorozat 2.
Allison Brennan
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 15000 Ft értékben és a szállítás ingyenes.
  • Oldalak száma: x
  • ISBN: 9786155469909
Bolti ár: 
3.299 Ft
Erawan ár: 
499 Ft
Nettó ár: 475 Ft

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.

MAXINE REVERE, az ellenállhatatlanul okos és vonzó bűnügyi újságírónő a fejébe vette, hogy az öt ember megölésével vádolt Adam Bachman bűnlajstroma ennél hosszabb, például megérzése szerint egy régóta eltűnt idős házaspár meggyilkolása is a nevéhez köthető.
És bár a házaspárt továbbra sem találják – se élve, se holtan –, a pernek Maxine kivételével mindenki a végére akar érni.
A vádlottal készített exkluzív interjú során a gyanúja csak erősödik, és az is kiderül, hogy Adam Bachman jóval többet tud Maxine múltjáról, mint az komfortos lenne…
Sőt a riporter úgy véli, az elmebeteg gyilkos nem dolgozott egyedül, és a társa továbbra is szabadon mászkál.
Max tovább nyomoz, bár szinte mindenki akadályozni próbálja, és a sötét fellegek csak egyre gyűlnek és gyűlnek, ahogy többet megtud az esetekről, és ahogy egyre inkább összefonódnak vele is a szálak. Még nem sejti, hogy egy szociopata őrült csak azt figyeli, hogy egyetlen hibát vétsen – és ő akkor majd ott vár rá…

Rengeteg krimit olvasok, szeretek együtt nyomozni a rendőrökkel, borzongani a szereplőkkel. Ez a feszültséggel teli, hátborzongató thriller a briliáns Allison Brennan tollából a legújabb kedvencem.
Garantálható, hogy olvasása közben, akárcsak én, te is majd gyakran körbejársz a lakásban – ellenőrzés céljából…
Csak hogy biztos légy abban: biztonságban vagy.

Fejős Éva


A Sötét titkokat is faltam, de a Maxine Revere-sorozat második része, a Viharfelhő végképp lebilincselt. Az Erawan minden könyvválasztását szeretem, de ezt a sorozatot telitalálatnak érzem. Erős, okos, vonzó nő a főhős, aki azért egyáltalán nem nélkülözheti, és nem is akarja nélkülözni a férfiak segítségét. Főként, hogy hamarosan nagyon is rá fog szorulni, mert kettőt lapozunk, és Maxine már akkora bajban van, hogy nem győzünk aggódni az életéért. Nagyon izgalmas olvasmány, garantáltan segít kikapcsolni a mindennapokból.

(Papp Diána, főszerkesztő)

 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz