Menü
Kosaram
Czank Nelli

Czank Nelli

Gyermekkoromat egy hatalmas kert „fogságában” töltöttem. Alkalmi magányomon úgy segítettem, hogy olvastam vég nélkül. Olyan világokról ábrándoztam, melyek akkoriban elérhetetlenek voltak számomra. A történetek és a kíváncsiságom a pályaválasztásnál is meghatározóak voltak, a légiutas-kísérő hivatás felé irányítottak. Így már nemcsak a könyvek által vagy képzeletben jutottam el álmaim helyeire, de a valóságban is. Az utazás közben szerzett élmények, tapasztalatok amellett, hogy sokat jelentenek nekem, megalapozták a világlátásomat, elfogadóvá tettek. 2012-ben a Magyar Légitársaság végével másokhoz hasonlóan én is váltásra kényszerültem. Néhány kanyar után egy egészségmagazin szerkesztőségében találtam meg a helyemet.

A nehézségeknél feladni, hátrébb lépni könnyű, folytatni annál nehezebb. Az írás akkoriban, a kényszerű pályamódosításom idején már része volt az életemnek, és nagy segítséget jelentett. Igazi terápia volt, melyből aztán regények is születettek. Izgalmasak, szerelmesek, olyanok, melyek táplálják a hitet, bármiről szóljon is az. Ezek szerzői kiadásban, saját nevem kis átalakításával, Cornelie C. G. néven jelentek meg.

Hiszem, hogy nem csak egy álma lehet az embernek. És azt is hiszem, hogy míg eléri, ha eléri, addig is érdekes utat járhat be. Jó társakkal, mert az nagyon fontos.  

Nincs listázható termék a listában.