Menü
Kosaram

Karácsony New Yorkban - Ünnepi kiadás

Karácsony New Yorkban - Ünnepi kiadás
-7 %
Karácsony New Yorkban - Ünnepi kiadás
Fejős Éva
Ingyenesen szállítunk
Vásárolj legalább 15000 Ft értékben és a szállítás ingyenes.
  • Oldalak száma: x
  • ISBN: 9786155652554
Bolti ár: 
4.999 Ft
Akciós Erawan ár (): 
3.499 Ft
Eredeti Erawan ár: 
3.749 Ft
Nettó ár: 3.332 Ft

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.

Csak a webshopban: limitált, illatos kiadásban!

 

Egy tinédzserkori fellángolás, egy szerelmes éjszaka – ennek köszönheti az életét az immár tizennyolc éves magyar fiú, Martin. A fiú apja nem más, mint Wayne "Sunny" White amerikai rocksztár, aki nagyszabású születésnapi partira hívja egykori szerelmeit. Martin anyja, Lina azóta lelkében lezárta a régi kalandot, ám egy sokkoló felfedezés hatására – és a zene iránt elkötelezett fia érdekében – mégis elfogadja a meghívást.
Örökölhető a tehetség? Fellobbanhat évtizedek múltával újra a szerelem? Van visszaút az önzésből a család felé, és kibékíthető egymással apa és fia, akiket a hírnév és csillogás fényévekre repített egymástól?
A zenei vénával megáldott, zűrös és hangos család együtt karácsonyozik New Yorkban, de a találkozás életre szóló tanulságokkal szolgál mindannyiuknak; tehetségről és bukásról, felfedezésről és elengedésről, gondtalanságról és felelősségről, de legfőképpen arról, hogy szeretni sosem késő.

 

 

Fejős Éva sikerkönyvének ünnepi, limitált kiadása – a szerelemről, rockról, utazásról és arról, hogy mindenki másképp öltözteti ünneplőbe a szívét.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz